Referenprojekt

PÅGÅENDE & AVSLUTADE PROJEKT

Längst ner vid badbryggan finner ni denna underbara villa, uppfört under år -17/18.

Ett av våra arbetslag kämpade hårt i tuffa väderförhållanden och lyckades få denna idyll färdig för inflyttning till påsken -18.

Arkitektritad villa - Björkhaga

Vidare till projekt


Ett aktivt exklusivt bostadsområde ett stenkast från havet. Här hjälper vi PEAB AB och Westswedenestate AB med del av entreprenaden där vi bla ser till att fasaderna får cederträspån på samtliga huskroppar. 

Vi utför även andra arbeten på projektet som med sin design och utförande är unikt i sitt slag. I området finns även padel- och tennisbanor samt ett Clubhus som vi uppfört med färdigställande sommaren 2018. 

Med den intilliggande bryggan och poolen byggs här ett långsiktigt aktivt bostadsområde.

Exklusiva bostadshus - Norrviken

Vidare till projekt


I Mellbystrand har Eddie Bengtssons Bygg AB förvärvat ett markområde där det tidigare låg en äldre förfallen spelhall och minigolfbanor.

Här uppfördes 10 bekymmersfria stenhus i direkt anslutning till centrum, naturområden och fina stränder.

Idén bakom projektet var att bygga bekymmersfria boenden där både yngre och äldre skulle kunna tänka sig att bo.

Genomtänkta planlösningar och hög-kvalitativa materialval gjorde att boendena passade till såväl sommarhus som året runt boende.

Äkta tegelröda takpannor, eget förråd och en egen uteplats med gräsyta på framsidan gjorde detta till ett av Mellbystrands hetaste boendetyp.

Arkitektritade parhus - Mellbystrand

Vidare till projekt


På en fantastisk plats högt ovanför havet och precis intill naturreservatet i Torekov, ligger denna totalt om- och tillbyggda villa. 

Villan har fått stora sociala ytor där man kan njuta vyerna av det vackra omgivande landskapet samtidigt som huset håller sig mer privat mot gatan framför. 

Fasadpanelen byttes till järnvitriolbehandlad lärk och ett återvunnet taktegel fick ersätta de uttjänta betongpannorna. En uteplats och balkong tar tillvara på kvällssolen som blickar över det angränsande grönområdet. 

Inuti har ovanvåningen öppnats upp i nock och på golvet ligger ett massivt trägolv av douglasgran från Dinesen.

Arkitektritad privatvilla - Torekov

Vidare till projekt